top of page

"Nu e mică, dar nici mare ......

a noastră colaborare.
Zic, punând mana pe piept:
“Avoocați! - cu rang, în drept.”
Despre lawers LJA, 
Toată lauda și stima.
Se implica și rezolvă
De-i conflict, ele dizolvă! 
De când lucram împreună
Totu’ parcă merge strună. 
Sunt prezente, implicate
Fac contracte ca “la carte”!
Nu te doare capu’, zău!
Dacă ai vreun client “rău”.
Vin mereu cu vreo idee
Soluții și procedee! "

Mihaela Cujba,

Director General al Societatii Compania de Productie Intertainment SA

De-a lungul anilor încrederea in Avocatul Andreea Lakatos şi în societatea pe care o reprezintă s-a consolidat, aceasta fiind cea care a negociat pentru grupul de societati Aprodex atât preluarea unor societaţi de tip deschis ale caror acţiuni s-au tranzactionat în sistemul alternativ de tranzacţionare AERO, (cu titlu de exemplu societatea Transcom SA) , cât şi preluarea de active cum au fost contractele încheiate cu  Republica SA, Arslan Prodimpex S.R.L.  Credit Europe Bank (Romania) S.A., SIF 1 IMGB SA. O recomand ca un bun negociator şi un avocat care reuşeşte să redacteze acele clauze contractuale care să respecte drepturile ambelor părţi, iar pe societatea Lakatos şi Jirloianu ca pe un partener de încredere în derularea în condiţii de siguranţă a afacerilor de zi cu zi.

Ozturkmen Halit

Administrator

“Cu toate că avem o colaborare de doar câteva luni suntem convinşi că am făcut o alegere buna. Considerăm că este o societate de avocatură profesionistă cu o echipa foarte bună care demostrează cunostiinţe aprofundate. Apreciem în mod deosebit atitudinea pro- activa faţă de necesităţile noastre şi faţă de condiţiile aparute în piata”

Liviu Gheorghe 

Director General MEDIA SAT SRL

We have been collaborating for years with the law office Lakatos&Jirloianu in many corporate and labor law issues concerning our local company Zepter International Romania Import Export SRL. All tasks have been fulfilled thoroughly and diligently and their competent advise has brought us the comfort of avoiding litigation and solving issues efficiently time and cost wise. We will continue our successful collaboration and are very confident to recommend the civil society of lawyers Lakatos and Jirloianu to any foreign corporation in need of independent, experienced, interconnected and goal-oriented legal partners in Romania

Roxana Chisleag

Zepter Group

"Abordarea proactivă adoptată de către societatea de avocatură Lakatoş şi Jirloianu  în relaţia cu Teleferic Prahova s-a materializat prin obtinerea de rezultate excelente in ariile practicate. Complexitatea activităţii Teleferic Prahova, compania de transport pe cablu lider in industria transportului turismului montan de pe Valea Prahovei, este printre principalele motive pentru care am aplelat la serviciile societăţii de avocatură Lakatoş şi Jirloianu.  Ne încredem în echipa de avocate pentru reprezentarea societaţii  în faţa instanţelor judecătoreşti"

Victor Tamas  

Director Executiv Teleferic Prahova SA

„Apreciem  colaborarea cu societatea de avocatură Lakatos şi Jirloianu pentru promptitudinea şi finalitatea pentru rezolvarea cazurilor noastre” 

Flori Mihai 

Administrator SC TRANSCOM SA

Our clients

logo_mediafax.png
filcasa.png
teleferic.png
NYC's Pastrami Delikatessen.png
mml-logo-01.png
danubius-logo-01.png
mont-ele.png
green acres.png
eurobody hydraulics.png
logo-immergas-01.png
zepter2.png
media sat.png
logo-financialintelligence.png
logo_coprint_-05.png
avi-giis.png
provideo.png
bottom of page