top of page
Caută

Lakatoș Jirloianu se alătură echipei MKP International







MKP INTERNATIONAL reunește furnizori de servicii profesionale legale, aceștia fiind înregistrați în baroul național sau altă instituție oficială din țara lor.

MKP INTERNATIONAL acoperă toate domeniile dreptului asociate cu activități ale societăților și ale antreprenorilor.


Avocații MKP INTERNATIONAL se bucură de o bogată experiență în domeniul juridic ca parte a activității în domeniul litigiilor, în specific în cazul disputelor comerciale și civile, cât și în cazul arbitrajului național și international, proceduri administrative sau penale. Aceștia au fost implicați în numeroase cauze de notorietate ce au redefinit jurisprudența în domeniile implicate.

Domeniile specializate acoperite de MKP INTERNATIONAL includ piețele de capital, drept bancar și fiscal, dreptul asigurărilor, legislația mass-media, dreptul tehnologiei informațiilor si comunicațiilor; reprezentare în proceduri judiciare, arbitrale, administrative și penale; drept societar și asistență juridică comprehensivă în tranzacții comerciale; dreptul de proprietate și dreptul construcțiilor; dreptul concurenței, dreptul achizițiilor publice, dreptul farmaceutic și medical; dreptul muncii și dreptul transporturilor.

MKP INTERNATIONAL colaborează regulat cu diverși specialiști contabili și fiscali, notari publici și alți experți în domeniu.

Țelul MKP INTERNATIONAL este nu numai de a asigura satisfacerea clienților, dar și de a avea siguranța că serviciile de vârf asigurate sunt soluția ideală. Având în vedere acest lucru, în afară de furnizarea de consultații juridice de cea mai înaltă calitate, MKP INTERNATIONAL oferă sprijin și asistență pe termen lung afacerilor clienților, asigurând monitorizarea tuturor modificărilor ce apar în legislația relevantă, precum și a tuturor deciziilor jurisprudențiale ale instanțelor și autorităților administrative.


16 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page