top of page

Avocații  Lakatoș Jirloianu

TestaPopa-7235_Edit.jpg

Lakatos Andreea

AVOCAT FONDATOR

TestaPopa-7578_edit.jpg

Jirloianu Diana

AVOCAT FONDATOR

Avocat specializat în consultanța de bussines, și negocieri, a dobândit în timp acea abilitate de a determina clienții să contracteze cu partenerii lor de afaceri, uitându-se într-o oglindă, adică redactând pentru aceștia acele clauze contractuale care să respecte drepturile ambelor părți, întrucât fiind echitabile, cu greu vor ajunge să aibă consecințe potențial litigioase. 

 

Calităţile personale care o recomandă sunt onestitatea și sinceritatea:


"Nu vând iluzii și nici una dintre noi nu o face.  Sunt genul de avocat care îi spune clientului, în momentul în care vine cu o speță, ce şanse de câştig are și mi le asum."


Arii de expertiză acoperite:

 • Drept societar

 • Piața de capital

 • Privatizări/achiziții publice

 • Drept fiscal

 • Protecția datelor cu caracter personal

 • Dreptul consumatorului

 • Dreptul muncii

Avocat pledant, cu o bogată experiență, a reprezentat diverşi investitori romani şi străini în dosare complexe aflate pe rolul instanţelor de judecată și în fața curților de arbitraj. Este specializată în drept civil, proceduri recuperare creanțe, dosare de insolvență și faliment, contencios administrativ, dreptul muncii, proceduri de licitaţii privind achiziţiile publice.


Calităţile personale care o recomandă: ambiție, obiectivitate și perseverență.

 

"Identificarea soluţiilor, mai ales atunci când acestea par să nu existe, reprezintă întotdeauna o provocare pentru mine”.

Diana este coordonatorul  societății în relația cu clienții formați din societăți cu capital italian.

Arii de expertiză acoperite:

 • Litigii

 • Drept societar

 • Proceduri de licitații privind achiziții publice

 • Drept administrativ

 • Dreptul muncii

 • Asigurări

 • Achiziții publice

EXPERIENȚĂ:

 • Din iulie 2006 – până în prezent Avocat asociat al SCA “Testa, Popa & Asociaţii” în prezent denumită societatea civila de avocaţi Lakatos Jirloianu

 • Martie 2005 – iulie 2006 – Consilier Vicepreşedinte – Direcţia Privatizare – Autoritatea pentru valorificarea activelor statului

 • Februarie 2003 – martie 2005 – Consilier – Corpul de control al Guvernului (Cancelaria Primului Ministru)

 • Iulie 2002 – februarie 2003 – avocat titular la Cabinet individual de avocatură Popa Andreea

 • Decembrie 1997 – iulie 2002 – Avocat – Societatea de avocatură “Babiuc, Sulică şi Asociaţii” (Avocat asociat din ianuarie 2001)

 • Aprilie 1996 – decembrie 1997 – avocat colaborator la Cabinetul individual 

 • “Bucovicean & Bucovicean”

EXPERIENȚĂ:

 • 2006 – până în prezent – Avocat asociat la SCA “Testa, Popa & Asociaţii” în prezent devenită Societatea Lakatos Jirloianu

 • 2003 – 2006 – Avocat, titular la Cabinetul individual de avocatură “Jirloianu Diana – Camelia”

 • 2001 – 2003 – Consilier juridic la SC “Cotroceni” SA

TestaPopa-7548_edit 1.jpg
Niculina_Somlea_CITR-600x400.jpg

Andreea Chircă

AVOCAT COLABORATOR

Niculina Șomlea

AVOCAT COLABORATOR

Colaborarea Andreei cu Lakatos Jirloianu a început din octombrie 2017, continuându-se în 2019 prin dobândirea calității de avocat stagiar în urma examenului de primire în profesie. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității București în anul 2017, iar în 2019 a obținut o diplomă de master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiași facultăți. Printre domeniile acoperite se numără: drept societar, drept civil și comercial, dreptul muncii și dreptul familiei.

Este practician în insolvență, avocat și evaluator de întreprinderi. A urmat cursurile facultății de drept Babeș Bolyai, și a finalizat masterul, Droit des Affaires, în cadrul Universității Panthéon-Assas (Paris II), Paris.
 

În calitate de coordonator al Europei de Est al INSOL Europe si asociat STRIDE, aduce o expertiză internațională și cele mai bune practici în materie de restructurare insolvență.

Vasile Bianca_poza_edited.png

Bianca Vasile

AVOCAT COLABORATOR

Bianca Vasile este avocat stagiar colaborator în cadrul Lakatos Jirloianu din anul 2023. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în anul 2021, urmând să obțină o diplomă de master în Dreptul muncii, relații de muncă și industriale în cadrul aceleiași facultăți. În anul 2022 a dobândit calitatea de avocat stagiar ca urmare a promovării examenului de primire în profesie.

În parteneriat cu:

Rompatent Design

Agenție de Proprietate Industrială

Mihai Betelie, unul dintre fondatori, precizează:

 

“Agenția Rompatent Design este membră a Camerei Naționale a Consilierilor de Proprietate Industrială din România. Suntem în măsură să reprezentăm clienții noștri, persoane fizice sau juridice, în fața OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), EUIPO (European Union Intellectual Property Office) și WIPO (World Intellectual Property Organization) pentru înregistrarea drepturilor de proprietate industrială. Gama largă a serviciilor de proprietate industrială oferite acoperă fiecare nevoie a clienților, incluzând înregistrarea mărcilor, brevetelor de invenții, desenelor și modelelor industriale sau acțiuni de protejare a drepturilor existente prin monitorizarea mărcilor deținute. Serviciul de consultanță de specialitate este oferit anterior începerii oricărui proces de înregistrare a creațiilor, pentru a ne asigura de reușita acțiunilor noastre. Cercetarea este realizată de un consilier de proprietate industrială, dorind ca rezultatele să fie cât mai precise.”

Rompatent Design a ales sa colaboreze cu SCA Lakatos Jirloianu pentru a asigura portofoliului propriu de clienți servicii integrate, respectiv și asistență juridică în cazul unor litigii în domeniu.

mihai betelie.jpg

Sorescu Andrei

Consultant în materie penală și fiscală

Andrei Sorescu are o experiență de peste 14 ani în domeniul juridic, consolidată de un master în Drept corporatist. În ultimii ani, Andrei Sorescu a soluționat o serie de cazuri de o mare complexitate, care au avut ca obiect evaziune fiscală, spălare de bani și alte infracțiuni economice.

Andrei Sorescu a ales să colaboreze cu SCA Lakatos Jirloianu pentru a asigura portofoliului propriu de clienți servicii integrate, având în vedere vasta experiență în drept comercial a avocaților societății.

sorescu andrei.jpg

MKP International

MKP INTERNATIONAL reunește furnizori de servicii profesionale legale, aceștia fiind înregistrați în baroul național sau altă instituție oficială din țara lor.

MKP INTERNATIONAL acoperă toate domeniile dreptului asociate cu activități ale societăților și ale antreprenorilor.

Mădălina Spătaru

Nova.Lo reprezintă proiectul derulat sub coordonarea Mădălinei, avocat specializat în dreptul tehnologiei, dreptul publicității, e-commerce, protecția consumatorilor, protecția datelor cu caracter personal și proprietate intelectuală.

 

Pe scurt, Mădălina este avocatul tău în materie de digital & tehnologie.

 

Misiunea sa este să ofere clienților săi un partener de încredere și un ghid competent într-un mediu juridic complex și în continuă schimbare. Într-o lume digitală în constantă evoluție, Mădălina furnizează clienților săi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga cu succes prin provocările juridice și reglementare cu care se confruntă.

 

Mădălina a ales să colaboreze cu SCA Lakatos Jirloianu pentru a putea răspunde la nevoile complexe și diverse ale clienților, prin crearea unui real „one-stop-shop” bazat pe valorile noastre comune și profesionalism desăvârșit.

POZA MADALINA SPATARU.jpg
Fondator Nova.Lo
bottom of page